Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciocolata Geta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte

detalii rețetă—

Ciocolata de casa cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100

detalii rețetă—

Pricomigdale cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.

detalii rețetă—

Pricomigdale cu cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pricomigdalele cu cocos aveti nevoie de zahar, albusuri, nuca de cocos si dulceata. Sunt delicioase.

detalii rețetă—

Prajitura Rafaello

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.

detalii rețetă—

Prajitura Rafaello cu nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte

detalii rețetă—

Fondante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Fondantele sunt bomboane delicioase care se fac din zahar, apa, nuca sau alune prajite si macinate.

detalii rețetă—

Bomboane de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Bomboanele de ciocolata se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate. Sunt foare delicioase.

detalii rețetă—

Jeleu din doua culori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru jeleul din doua culori se pune pe foc laptele, zaharul, gelatina muiata cu putina apa fierbinte si vanilie.

detalii rețetă—

Caramele cu rom si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Caramele cu rom si ciocolata este o reteta de dulciuri delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: unt,

detalii rețetă—

Bomboane din martipan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Bomboanele cu martipan sunt un desert delicios. Pentru prepararea bomboanelor de martipan aveti nevoie de migdale,

detalii rețetă—

Caramele de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul impreuna cu smantana groasa, cacaua, mierea si untul se pun pe foc mare, la fiert. Se fierbe amestecul pana

detalii rețetă—

Caramele de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine ingredientele, iar apoi se pun pe foc mare. Se lasa la fiert si ingrosat compozitia, dupa care se

detalii rețetă—

Trufe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana cand compozitia devine spumoasa. Se adauga apoi nucile macinata si

detalii rețetă—