3 tipuri de cuptoare electrice potrivite nevoilor tale

(0)
postat de

Alegerea cuptorului potrivit pentru o bucătărie devine o misiune aproape imposibilă. Probabil ca acest lucru se datorează și faptului ca pe piața este o gamă foarte largă de produse care sunt special concepute pentru a oferi randament maxim în funcție de nevoile fiecarui tip de utilizator.


Înainte de a alege din gama de cuptoare gastronomie disponibilă la Techstore, este foarte important să ai in vedere mai multe lucruri. În primul rând trebuie să te decizi pentru ce ai nevoie de un cuptor, cât de des îl folosești, dar mai important de atât, pentru ce îl foloseșți. În funcție de aceste criterii poți să îți îndrepți atenția către cuptoarele de pe site-ul celor de la Techstore.


Aici poți verifica oferte complete de cuptoare gastronomie dar și cuptoare de uz casnic. Bineințeles că un rol important în decizia de cumpărare il va juca tipul de alimentare pe care îl ai la dispoziție. E deja binecunoscut faptul că fiecare tip de ardere are avantaje și dezavantaje. Cei mai mulți bucătari preferă cuptoare cu aprindere electrică. Acestea se incălzesc rapid și incălzesc tot interiorul cuptorului uniform pentru o coacere ideală pe toate părțile.


Cuptoare incorporabile simple


Sunt cele mai folosite cuptoare care se regăsesc atât într-un aragaz complet cu plita, dar și separat. Avantajul estetic este reprezentat de faptul că se

...
incastreaza usor și rapid in mobilierul de bucătărie. În acest fel eficientizezi și optimizezi spatiul din bucătărie. Majoritatea bucatariilor moderne folosesc acest tip de cuptorare incorporabile. Aceste modele de echipamente horeca permit o curățare mai ușoară atât în partea exterioară cât și interioară. Accesoriile din interior se curață ușor și se pot îndepărta pentru a le spăla separat de cuptor.


Cuptoare cu asezare pe blat


Echipamentele electrice au numeroase avantaje față de cele pe gaz deoarece le poți monta oriunde, atâta timp cât ai disponibilitate la o sursă de curent. De cealaltă parte, la alimentarea pe gaz, trebuie să ții cont foarte mult de locul în care este montată țeava de gaz. Cuptoarele cu așezate pe blat sunt de dimensiuni mici și pot fi amplasate și pe blat.

Sunt ușor de manipulat astfel încât să le poți muta oricând ai nevoie. Capacitatea mică a acestora nu permite prepararea în cantități foarte mari. Sunt recomandate în special familiilor care au o bucătărie mică, unde economisirea spațiului contează mult.


Cuptoare cu așezare pe podea


În cazul în care îți dorești un cuptor cu un spațiu mult mai mare de utilizare, atunci poți alege un cuptor cu așezare pe podea. Poate fi un cuptor independent, fără plită, prevăzut cu picioare pentru siguranța dar și pentru integrarea mai ușoară in mobilierul de bucătărie. Fiind un cuptor incorporabil, beneficiezi de a avantajul de a-l putea muta oricând în bucătărie, dacă vrei să faci schimbări ce îți stârnesc noi idei de preparate.